Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SST-01682

A jaguár Amerika legnagyobb vadmacskája. A vadonban ma már csak ritkán fordul elő, mivel látványos bundája miatt intenzíven vadászták.

Táplálék és vadászat

Bár a jaguárok kiválóan másznak, mégis főképp a földön vadásznak, leginkább éjjel.

 
 

 

Profilkép



Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2017 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 113814
Hónap: 1002
Nap: 19