Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Macskahoroszkóp

 

Hogy miért fontos a macskahoroszkóp? Akinek már volt macskája, az tudja: a macskák személyiségek! Ezért nem mindegy, milyen csillagjegyben született macskát fogadunk be családunkba. Íme, a macskák születési titkai. 

Ha valaki egy kóborcicát fogadott magához, és így nem ismerheti születési idejét, ne csüggedjen: gyúrja egybe a tizenkét égöv cicatulajdonságait, és abból biztosan ráismer macskájára.

 

... no és persze ezt sem szabad halál komolyan venni, mint ahogy az emberek általános horoszkópját sem :) Mert ne feledjük a mondást: "az állat hasonlít a gazdájára"

 

A Kos (március 21 - április 20.) macskának karcsú, vöröses a bundája, és jellegzetesen feláll a füle. Csak az evésen jár az esze, viszont bátor és harcias.

A  Bikát (április 21 - május 20.)
hosszú, széles mancsairól ismerhetjük fel. Vannak kedvenc tartózkodási helyei: a fűtőtest és a puha ágyikó teteje. A cicusok kedvesek, imádják a gyerekeket, viszont utálják az autósokat.

Az Ikrek (május 21 - június 21.)
különösen szeretnek dorombolni és hízelegni. Keveset alszanak, kalandvágyók és nászuk meglehetősen viharos. Sajnos kiszámíthatatlanok.

A Rák
(június 22 - július 22.) szürke és lusta, legszívesebben egész nap csak alszik. Erős benne az anyai érzés. A vihar közeledtével páni félelem lesz úrrá rajta.

Az Oroszlán (július 23 - augusztus 22.)
sikerre vágyik. Meglehetősen nehezen felejti el, ha megbántották, és kissé hiú is. Ha teheti, minden tükörben megnézi magát.

A Szűz (augusztus 23 - szeptember 22.)
tisztaságmániás, többet mosakodik az átlagos macskánál. Igen félénk, még azt is meggondolja, melyik függönyre és bútordarabra merjen felmászni.

A Mérleg (szeptember 23  - október 22.) 
sármos és elegáns. Kedvességével leveszi a gazdit a lábáról. Sok szeretetre van szüksége, viszont utál veszekedni. Kifejezetten zeneszerető. A dallamos, lágyan andalító muzsikát különösen szívesen hallgatja.

A Skorpiónak
(október 23 - november 22.) csak egy kívánsága van: mindig az övé legyen az utolsó szó. Sokszor megörvendezteti vadászzsákmányával gazdiját, akinek viszont a lelkesedése bizonyos esetekben például döglött patkányok, egérdarabok láttán - érthetően mérsékelt.

A Nyilas (november 23  - december 21.)
imádja a kalandokat. Mindent legalább egyszer ki akar próbálni. Nagy a mozgásigénye, ezért esőben is képes odakint ázni.

A Baknak (
december 22 - január 20.) kifejezetten udvarias természete van, nem zavarja a költözés és a hosszas, viszontagságos utazás sem. Kedves, türelmes társ.

A Vízöntő
(január 21 - február 18.) hangulatmacska. Aki nem foglalkozik vele eleget, számíthat felháborodására. Nem igazán szereti a gyerekeket. Csavargós fajta.

A Halak (február 19  -március 20.) jegyében született cicussal sok szerencséje van a gazdinak. Hízelgő és érzékeny. Ezért ideális házikedvenc, ha vannak gyerekek a házban: hagyja, hogy kényükre-kedvükre nyúzzák. Nagy a folyadékigénye, így pihenés közben szívesen lefetyel langyos tejecskét...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 122140
Hónap: 540
Nap: 19